Herääminen

Nainen heräsi. Hän ei avannut silmiään heti. Ensimmäinen aistimus oli pistävän kylmä ilma, joka kulki sisään hänen sieraimistaan. Sitten ilma purkautui ulos keuhkoista ja liike kävi läpi rinnan ja vatsan, koskettaen lopulta hänen navan kohdalle käpertyneitä käsiään. Hän lähetti käskyn sormille oieta ja samalla käsille määräyksen siirtää syrjään painetta aiheuttava asia vartalonsa päältä. Nainen haistoi kylmässä ilmassa kuolleiden lehtien tuoksun.
Hän ei vieläkään avannut silmiään, vaan jatkoi käsiensä liikuttelua, yrittäen saada sormensa suoriksi. Se, mikä painoi häntä ei suostunut liikahtamaankaan, mutta pikkuhiljaa hivuttamalla hän sai kätensä pois painon alta sivukautta. Hetken kuluttua hän yritti nostaa kädet päätään kohti, mutta suoraan hän ei niitä saanut liikutettua, edessä oli jotain, joka esti sen. Hän koukisti kyynärvarret ja sai kädet kasvojensa lähelle. Sormia pisteli puutumus, eikä hän aluksi tuntenut mitään koskettaessaan kasvojaan. Kun tunto alkoi palata, tuntui sormien alla kylmää ihoa.
Kuolleiden lehtien tuoksu oli tullut voimakkaammaksi. Nainen siirsi kätensä kokeilemaan sitä mikä painoi hänen päällään. Hänen kätensä osuivat johonkin kylmään ja kosteaan. Se tuntui ikään kuin huojahtelevan hänen päällään hänen koskettaessaan sitä. Nainen hahmotti tuon oudon asian muotoa ja huomasi, että paino ei yltänyt peittämään häntä kokonaan. Naisen kyljet ja sääret olivat vapaina. Niissä oli alkanut tuntua viileyttä ja samalla hänen koko vartalonsa värähti kylmyyden tunteesta. Jokin terävä alkoi tuntua hänen lapaluutaan vasten.
Nainen avasi silmänsä. Puiden mustien varjojen välistä paistoi kuu. Nainen nosti varovasti päätään ja näki kalpean kellertävässä hohteessa päällään makaavan, liikkumattomaksi jäykistyneen alastoman miesvartalon.

0 kommenttia:

Blogger Templates by Blog Forum